Barion Pixel

TAROT XIII ezüst gyűrű spektrolit labradorittal

4100Ft

Tarot Nagy Arkánum XIII – A Halál kártya által inspirált 925 ezüst gyűrű

  • spektrolit drágakő, ami a labradorit egy nemesebb változata, mérete 16x11mm
  • Gyűrű mérete: 57
  • Textúrás gyűrűsín szélessége 3 mm
  • Gyűrű súlya: 4,2 gr
  • 925 finomságú ezüst gyűrű, hivatalos magyar fémjellel ellátva
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.
  • Másik méret vagy ásvány igényt email-en tudunk egyeztetni. Mikro vállalkozó ékszertervezőként sajnos nincs kapacitásom minden variációt készleten tartani. Készítési idő: 4-6 hét.

 

Elfogyott

Leírás

XIII A Halál kártyája jelzi, hogy ideje véget vetnünk egy régóta elrontott állapotnak. Jól tesszük, ha félelem nélkül szemléljük az elmúlás, a lezárás szükségszerű aktusát, ugyanis most lehetőségünk nyílik arra, hogy egy magasabb állapotért “meghalasszunk” egy alacsonyabbat. A Halál lapja a Skorpió jegy által képviselt gyökeres átalakulás, vagy teljes vég szimbóluma. A tűzből újjászülető főnixmadár.  “Szétválasztottuk az életet és a halált, a kettő közötti idő a félelem”, mondja Krishnamurti, és hozzáteszi: “Nem élhetünk anélkül, hogy meghalnánk.”

A spektrolit a labradorit ritka variációja, csak Finnországban található.. Az átalakulást, a mágiát és a fényt szimbolizálja. A „misztikus bölcsesség kövének” nevezett spektrolit a pletykák szerint javítja viselőjének spirituális tudatosságát és intuícióját. Ez a rendkívül misztikus kő magasabb szintre emeli a tudatosságot, valamint elősegíti a többdimenziós és a dimenziók közötti utazást. A mély ezoterikus bölcsességet rejtő spektrolit elvezet másik életeinkbe, kisöpri a korábbi csalódásokból hátramaradt pszichikai maradványokat, és megerősíti a világegyetembe vetett bizalmunkat. Eloszlatja a bizonytalanságot és félelmeket, felszabadítja az erősségeinket. Kiegyensúlyozza az elemzőképességet és az ésszerűséget a belső látással. Támogatja az empátiát és az egyéni különbségek elfogadását.

-Judy Hall • Kristálybiblia-

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„TAROT XIII ezüst gyűrű spektrolit labradorittal” értékelése elsőként