Barion Pixel

GAIA Apokalipszis ezüst gyűrű

4500Ft

A Föld és körülötte a szimbolikusan megjelenő Nap és Hold tökéletes választás, ha egyedi ékszert keresel. Egyedi tervezésű 925 finomságú EZÜST, viaszveszejtéses és hagyományos ötvös technikával készült ék-szer. 

  • A Földet fekete ónix ásvány (8mm), a Napot és a Holdat fekete spinell drágakő (2,5mm) szimbolizálja
  • Nyitott gyűrű, ezért minimálisan állítható
  • “Tejút” felső kör átmérője kb 3,5cm
  • 925 finomságú ezüst gyűrű, hivatalos magyar fémjellel ellátva
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.
  • Másik méret igényt email-en tudunk egyeztetni. Mikro vállalkozó ékszertervezőként sajnos nincs kapacitásom minden méretet készleten tartani. Készítési idő: 4-6 hét.

 

Leírás

A Föld gyűrű tervezésénél szimbolikus megjelenítésekben gondolkodtam. Elsősorban érzékeltetni szerettem volna a Föld fontos kapcsolatát a Nappal és a Holddal. A csillagászati arányoktól teljesen eltértem és jelképesen jelenítettem meg a Föld körül a Napot és a Holdat. Mindezt úgy, hogy belecsempésztem a Tejútrendszer spirálisan mozgó világát.

Gaia a Föld istennője a görög mitológiában. Rómában Tellus, illetve Terra néven tisztelték. Az őselemek egyikeként Gaia testesítette meg a földet, ő volt a Földanya. A Földanya tiszteletét nagyon sok vallásban megtaláljuk.

~A gyűrűt a Szimultán Művészeti Iskola ötvös szakán a vizsgamunkámnak terveztem és Fekete Fruzsi szakoktató támogatásával készítettem el. A sikeres ötvös vizsgám óta a gyűrű a Bolygó kollekció részeként velem él tovább.~

Ónix ásvány: segít az önmegvalósításban, az egyéni célok rendületlen követésében, és ezért különösen jól jöhet könnyen befolyásolható embereknek. Erősíti az öntudatot és a felelősségérzetet, mondhatni egyfajta egészséges egoizmust és a konfliktusok felvállalására való készséget szükség esetén. Segít az akaratunk keresztülvitelében. Serkenti a logikát és az elemző gondolkodást, javítja a koncentrációs készséget, segít a határozott és következetes érvelésben. Józanná és realistábbá tesz, segít kézben tartani a saját dolgainkat. Élesíti a hallást és segít a belsőfül megbetegedésein. Javítja a szenzoros és motoros idegek működését, elősegítve ezáltal a látás gyengeség orvoslását és az erősítve az immunrendszer fertőzésekkel szembeni ellenálló képességét.

Spinell drágakő minőségű ásvány: megújítja az energiát, támogatást nyújt nehéz körülmények között és megfiatalít. Megnyitja a csakrákat és elősegíti a kundalini energia felemelkedésének a gerincben. Kiemeli a személyiség pozitív oldalait, hozzásegít ahhoz, hogy sikeresek legyünk és ezt alázattal fogadjuk. Fekete spinell: betekintést enged az anyagi problémákba és kitartást biztosít a folytatáshoz. Ez a szín védelmet jelent és földeli az energiát, hogy egyensúlyba tartsa a kundalini emelkedését.

-Judy Hall • Kristálybiblia-

További információk

Méret

50-52, 52-54, 54-56, 56-58, 58-60

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GAIA Apokalipszis ezüst gyűrű” értékelése elsőként