Barion Pixel

Vásárlási segédlet

A belépés után válasszd ki melyik terméket szeretnéd és tedd a termékeket a kosárba. Itt lehetőséged van termékkategóriák szerint kiválasztani a kívánt terméket vagy rendezheted „Összes termék” szerint ahol egyszerre látod lista alapján a termékeket, amennyiben nem találod a keresett terméket válaszd a termékkeresőt.

A vásárlás befejeztével, kattints a KOSÁR gombra.

Itt még egyszer ellenőrizheted összesítve az általad vásárolni kívánt termékeket, amennyiben eltérést találsz, lehetőséged van a darabszám átírása után a módosításra kattintva módosítani a darabszámot, vagy a törlés gombra kattintva törölni a nem kívánt terméket.

A tovább gombra kattintva eljutsz a szállítási információkhoz.

Amennyiben a rendszerben megadott címedre kéred, válaszd a „Saját szállítási címem” lehetőséget vagy válaszd a második lehetőséget ahol teljesen egyedi szállítási címet adhatsz meg.
A kontakt információknál töltsd ki az adatait. Válaszd ki a kívánt szolgáltatást és a megfelelő fizetési módot majd kattints a tovább gombra.

Itt egy összesítő oldalon még egyszer lehetőséged van a teljes rendelést és annak adatait újra ellenőrizni. Kérlek, hogy ezt minden esetben tedd meg, az utólagos reklamációk elkerülése érdekében. Fogadd el a szállítási információkat majd kattints a megrendelés gombra.