Barion Pixel

ESŐERDŐ jáspis ezüst nyaklánc

4300Ft

Egyedi tervezésű esőerdő jáspis, aka riolite ásvány 925 finomságú antikolt ezüst medál fakéreg textúrával.

  • Medál súlya: 17,6gr
  • medál mérete: 4 x 5,5 cm
  • 3mm vastag bőrszál hossza: 1m
  • Igény szerint rövidebbre vehető a bőr hossza, amit vásárláskor a megjegyzés rovatba tudsz jelezni.
  • 925 finomságú ezüst medál, hivatalos magyar fémjellel ellátva.
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.

 

1 készleten

Leírás

Az esőerdei jáspis, más néven zöld riolit, egy ritka vulkáni lávakristály, amelyet csak a queenslandi Rockhamptontól nyugatra, a Mt Hay-ben bányásznak. A kristály barna, krém, zöld és vörös különböző árnyalataiban kapható, amelyek a kristályban lévő szennyeződések függvényében változnak. Az esőerdő jáspis támogatja a személyes növekedést, a célok elérését. Segít az önbecsülés és önbizalom növelésében segít.

Az esőerdő jáspis egy gyönyörű szívnyitó kő, amely magával a föld szívével köt össze. Amikor elveszettnek vagy magányosnak érzed magad, ez a kristály emlékeztet arra, hogy soha nem vagy egyedül. A természet birodalma vesz körül. Emlékezz arra a tudatra, amely a növényekben, fákban, virágokban és természetes életben van körülötted.

Még a szikláknak is van tudata, amit az esőerdő jáspis segít megvalósítani azáltal, hogy lelassít, segít jelen lenni, és mélyebb szinten összekapcsol a természet hihetetlen bölcsességével. Meditálj, vagy hordd magaddal a szabadban, hogy jobban bekapcsolódj a földdel való kapcsolatod érzésébe, és hagyd, hogy megerősítsen.

Az esőerdő jáspis nagyon támogató és tápláló energiát is hoz. Metafizikai gyógyító hatásaival megújítja az elmét, a testet és a szellemet. Magához az esőerdőhöz hasonlóan ez a jáspisfajta is élénk nyugtató, és gyógyító. Emlékeztetve arra, hogy mennyire támogat minden, ami itt a Földön nő. Elősegíti a bőséges növekedés és harmónia érzését saját életében.

További információk

Medál+ lánc

Medál lánc nélkül, Medál ezüst lánccal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ESŐERDŐ jáspis ezüst nyaklánc” értékelése elsőként