Barion Pixel

CINTAMANI, a bölcsek köve ezüst medál

4500Ft5600Ft

Cintamani tektit, a bölcsek köve ezüst medál – erőteljes, ritka kő.

  • medál súlya: 8,4 gr,  mérete: 35mm
  • cintamani kő mérete: 13x15mm
  • választható ródimozott  925 ezüst anker lánc: 60 cm,  súlya: 5,5 gr.
  • Ettől eltérő lánc igényt email-en tudunk egyeztetni.
  • 925 finomságú ezüst medál, hivatalos magyar fémjellel ellátva.
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.

 

Leírás

A Cintamani az összes ismert kő közül a legmagasabb rezgéssel rendelkező kő. Felébreszt a küldetésedre, erősíti a belső vezetést és a kapcsolatot a felsőbb éneddel, valamint feloldja az elakadásokat és az elavult hitrendszereket.

A Cintamani tektit, vulkáni üveg, másnéven columbianit.  Gyakran nevezik saffordit tektiteknek vagy néha arizonai tektiteknek, valójában az obszidián kőzetcsalád tagja.
A cintamani sok szempontból titokzatos. A hindu és a buddhista hagyományokban is egyaránt kívánságteljesítő ékszer volt, egyesek szerint a nyugati alkímiában a bölcsek kövének megfelelője. A Cintamanira vonatkozó leggyakoribb utalás szerint az égiek ajándéka a Földnek. Azt mondják, hogy a Cintamani kő a Szíriusz csillagrendszerből származik néhány millió évvel ezelőttről. Egy galaktikus szuperhullám során, amikor egy, a Szíriusz körül keringő bolygó felrobbant és a szilánkok egy része a csillagközi téren átutazva elérte a Földet.
A Cintamani leírásaiból kiderül, hogy hasonlít a jól ismert moldavithoz.  A moldavit is egy hasonló kő, amely meteorit becsapódások eredményeként jött létre. Mivel az ókorban még nem voltak ismeretek a meteorokról, a meteor becsapódásokat valószínűleg misztikus eseménynek tekintették. Ez lehet az oka a Cintamani és a miszticizmus erős kapcsolatának.
Úgy tartják, hogy ha valaki egy Cintamani tulajdonosa, akkor egy magasabb létállapotba jut , egy olyan helyre, ahol mindenek felett áll. Éppen ezért rengeteg összehasonlítás született a Cintamani, a Bölcsek köve és a Szent Grál között. Sőt, számos elmélet született, amely szerint ez a három dolog egy és ugyanaz. Úgy tartják, hogy aki a Cintamani egy kis részét is birtokolta, az uralta a világot, szinte halhatatlan állapotot ért el.
A mítoszokban azt mondják, hogy a bibliai, bolygóbecsapódásos esemény során keletkezett, amikor Lucifert a Mennyből a Földre taszították. A kövek állítólag a csata során összetört csillag maradványai. A Cintamani Dharani himnuszáról úgy tartják, hogy segít az embernek elérni Buddha bölcsességét.
Erőteljes, ritka kő .

További információk

Medál+ lánc

Medál lánc nélkül, Medál ezüst lánccal

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CINTAMANI, a bölcsek köve ezüst medál” értékelése elsőként