Barion Pixel

La loba ezüst csont fülbevaló

2900Ft

Egyedi tervezésű, igazi csontról formázott fülbevaló igazgyönggyel – 925 finomságú ezüst

  • fülbevaló mérete: 5,7 cm
  • fülbevaló pár súlya: 8,3 gr
  • 925 finomságú antikolt ezüst fülbevaló, hivatalos magyar fémjellel ellátva.
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.

▲ GYÁRTÁS: ▼ Minden Sziszatoth ék-szert egyedileg kézzel készítek, nagy odafigyeléssel és törődéssel a budapesti műhelyemben. Törekszem a kiváló minőségre, és, hogy különlegessé tegyek minden darabot amelyek szelíd, ízléses módon tükrözik az autentikus törzsi hangulatot.

▲ GONDOZÁS: ▼ Ez a darab 925 finomságú ezüstből készült, és idővel oxidálódhat. Használd a csomagban kapott polírozó kendőt, hogy visszakapd az ékszer eredeti fényét és ragyogását. Részletes leírás az ékszerek ápolásáról itt.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal! Szépeket, Szisza

 

Leírás

La Loba, a csontasszony meséje:
Él egy öregasszony egy világ szeme elől elrejtett helyen. Mindenki tudja, hogy ez a hely létezik, de csak kevesen látták. Mint a kelet-európai tündérmesék öregasszonyai, ő is arra vár, hogy eltévedt vándorok, valami után kutatók vetődjenek a tanyájára.
Egyetlen foglalatossága a csontok gyűjtögetése. Sokan úgy tudják, hogy különösen azokat gyűjtögeti és őrizgeti, amelyeket az a veszély fenyeget, hogy elvesznek a világ számára. Barlangja teli a sivatag legkülönbözőbb teremtményeinek, csörgőkígyóknak, varjaknak csontjaival. De állítólag elsősorban a farkasokkal törődik. Hegyeken és kiszáradt folyómedrekben kúszik, mászik, átrostál mindent farkascsontok után kutatva, s amikor aztán összerakta az egész csontvázat, amikor az utolsó kis csont is a helyére kerül és ott áll előtte a gyönyörű fehér szobor, akkor leül a tűz mellé, s kigondolja, mit énekeljen. Amikor eldöntötte, a criatura fölé áll, fölé emeli karját és énekel. Akkor a farkas bordacsontjai és lábcsontjai lassan megtelnek hússal, s az állatot lassan bunda fedi be. Énekel La Loba még egy kicsit, s a teremtmény még inkább megtelik élettel; bozontos, erős farka felfelé kunkorodik. La Loba tovább énekel, s a farkas lélegezni kezd. La Loba folytatja mélyről jövő énekét, amibe a sivatag beleremeg, s a farkas kinyitja szemét, felugrik és elfut a kanyonban. Futás közben, vagy a gyorsaság miatt, vagy azért, mert útközben megmártózott egy folyóban, vagy mert egy napsugár vagy holdsugár éppen az oldalát érte, a farkas egyszerre nevető asszonnyá változik és szabadon száguld tovább a horizont felé.
Ezért tartják úgy, hogy ha az ember a sivatagban vándorol és közeleg az alkony, s kicsit talán már el is tévedt, el is fáradt, akkor szerencséje van, mert lehet, hogy megtetszik La Lobának, aki megmutat neki valamit – valamit a lélekből.”

További információk

Gyöngy színe

világos ezüstös igazgyöngy, sötét ezüstös igazgyöngy lilás fénnyel

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„La loba ezüst csont fülbevaló” értékelése elsőként