Barion Pixel

CRONOS Szaturnusz ezüst gyűrű

6200Ft

szaturnusz, az idő és karma ura által inspirált 925 finomságú antikolt EZÜST ékszer, fekete borostyánkővel
  • fekete borostyán mérete 8mm
  • gyűrű súlya 7,5gr
  • A gyűrű felső részének, az átmérője kb. 22mm, magassága: 8.9 mm
  • 925 finomságú ezüst gyűrű, hivatalos magyar fémjellel ellátva
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.
  • Másik méret igényt az info@sziszajewelryalchemia.com email címen tudunk egyeztetni. Mikro vállalkozó ékszertervezőként sajnos nincs kapacitásom minden méretet készleten tartani. Készítési idő: 4-6 hét.

 

Leírás

A Szaturnusz a Naprendszer egyetlen bolygója, amely a víznél kisebb sűrűségű. Hozzá köthető a Naprendszer egyik leglátványosabb objektuma, az impozáns gyűrűrendszer. A gyűrűk csaknem pontosan az Egyenlítő síkjában veszik körül a Szaturnuszt.  A gyűrűt több millió apró, jég vagy jéggel borított kő részecske alkotja, amelyek mérete a porszemnyitől a baseball labda nagyságúig terjed, amit a kalapált felületű rész szimbolizál az ékszeren.

Az egyik középkori nézet szerint, Szaturnuszt magányosnak, lassúnak, hidegnek és melankolikusnak képzelték, és az idő urának tartották. Az antikolt rész a bolygó korára, és mint az idő urára utal.

A Szaturnusz asztrológiai tekintetben a nagy tanító, aki szétrombolja az illúziókat és így lehetővé teszi a személyes növekedést. Az életnek csak azon területein okozhat nélkülözést amelyek hamisságon alapulnak és amelyeknek meg kell változniuk. A Szaturnusszal összekapcsolt színek a szürke, fekete, sötét barna és zöld árnyalatok. Általában az egész ásványi birodalom a Szaturnusz uralma alá esik, de főképpen az obszidiánhoz, a fekete borostyánkőhöz, a gránáthoz, a mély árnyalatú zafírokhoz és az ólomhoz kapcsolják. Fekete borostyánkő porózus felületével jól szimbolizálja a Szaturnuszt, mint bolygót.

A borostyánkő derűs, gyengédnek és engedékenynek tetsző, ám valójában nagyon is öntudatos lelkületet ad. Erősíti a spontaneitást és a nyitottságot de ezzel együtt a hagyománytudatosságot is. Gondtalanságot, örömet és boldogságot közvetít. Békeszerető és bizakodóvá tesz, erősíti az önmagunkba vetett hitet, megteremtve így a könnyű siker előfeltételeit. Az ellenállásokat építi le, rugalmasabbá és kreatívabbá tesz. A személyes vágyak beteljesítésének priorizálása útján bőséges motivációt is biztosít. A szerves eredetű drágakövek csoportjába tartozik. A borostyán volt az első drágakő az emberiség történelmében. Már vagy 7000 éve használják gyógykőként és amulettként. — Michael Gienger – A kristálygyógyászat tankönyve

~A gyűrűt a Szimultán Művészeti Iskola ötvös szakán a vizsgamunkámnak terveztem és Fekete Fruzsi szakoktató támogatásával készítettem el. A sikeres ötvös vizsgám óta a gyűrű a Bolygó kollekció részeként velem él tovább.~

További információk

Méret

52, 56,5

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„CRONOS Szaturnusz ezüst gyűrű” értékelése elsőként