Barion Pixel

GAIA Föld ezüst gyűrű

4700Ft

A Föld és körülötte a szimbolikusan megjelenő Nap és Hold tökéletes választás, ha egyedi ékszert keresel. 925 finomságú EZÜST, viaszveszejtéses és hagyományos ötvös technikával készült ék-szer. 

  • A Földet türkiz ásvány (8mm), a Napot sárga zafír (2,5mm) és a Holdat fehér topáz (2,5mm) szimbolizálja
  • Nyitott gyűrű, ezért minimálisan állítható
  • “Tejút” felső kör átmérője kb 3,5cm
  • 925 finomságú ezüst gyűrű, hivatalos magyar fémjellel ellátva
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.
  • Másik méret igényt email-en tudunk egyeztetni. Mikro vállalkozó ékszertervezőként sajnos nincs kapacitásom minden méretet készleten tartani. Készítési idő: 4-6 hét.

 

Leírás

A Föld gyűrű tervezésénél szimbolikus megjelenítésekben gondolkodtam. Elsősorban érzékeltetni szerettem volna a Föld fontos kapcsolatát a Nappal és a Holddal. A csillagászati arányoktól teljesen eltértem és jelképesen jelenítettem meg a Föld körül a Napot és a Holdat.

Gaia a Föld istennője a görög mitológiában. Rómában Tellus, illetve Terra néven tisztelték. Az őselemek egyikeként Gaia testesítette meg a földet, ő volt a Földanya. A Földanya tiszteletét nagyon sok vallásban megtaláljuk.

~A gyűrűt a Szimultán Művészeti Iskola ötvös szakán a vizsgamunkámnak terveztem és Fekete Fruzsi szakoktató támogatásával készítettem el. A sikeres ötvös vizsgám óta a gyűrű a ‘sziszasztro’ bolygó sorozat kollekció részeként velem él tovább.~

Türkiz ásvány: A türkiz a sorsunk saját magunk által lefektett és mozgásba hozott kiváltó okainak felismerésében segít, tudatosítva így bennünk annak a tényét, hogy valóban csakis mi magunk vagyunk a saját sorsunk kovácsai. A legszélsőségesebb hangulatingadozásokat is kiegyenlíti, és feloldja az apatikus áldozati szerepet. Fáradtság, levertség és kimerültség esetén felélénkít, érzékenység esetén véd a külső behatásoktól. Lenyugtat ugyan belül, de ezzel együtt éberen, elevenen és cselekvőképesen tart. Fejleszti az intuíciót és az előrelátást.

Zafír drágakő:  Célorientáltságot, a szétszórt erők újra egyesítésének, összpontosításának képességét hozza magával. Az életünk alapos mérlegelésére sarkall. Erősíti a hitet és az igazság szeretetét. Józanná, kritikus szemléletűvé és rendezett gondolkodásúvá tesz, olyannyira kitisztítva a szándékokat és az akaratot, hogy ezáltal rendkívül gyorsan valóra válthatjuk az ötleteinket és elképzeléseinket. Felgyorsít minden gyógyulási folyamatot, az egészség visszaszerzése iránti szellemi eltökéltség megerősítése által.

Topáz drágakő: az önmegvalósítást és az életünk saját kívánságaink szerinti alakítását segíti elő. Ha már hosszú ideje nehéz és fáradságos volt a szellemi fejlődés, akkor most e téren is áttörésre ad lehetőséget. Segít bölcsességet meríteni a sorsfordulatokból. A lelki képek, tudás és adottságok által alkotott saját, belső gazdagságunk felfedezését segíti elő. Nyitottságra, becsületességre is kiteljesített érzelmi életre sarka.  — Michael Gienger – A kristálygyógyászat tankönyve —

További információk

Méret

50-52, 52-54, 54-56, 56-58, 58-60

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„GAIA Föld ezüst gyűrű” értékelése elsőként