Barion Pixel

WICCA hármas istennő hold nyaklánc

1500Ft1900Ft

Egyedi tervezésű, újrahasznosított 925 ezüstből készített wicca hold szimbólum nyaklánc

  • A textúrát a fűrészeléskor visszamaradt ezüst reszelékből készítem egy speciális technikai eljárással.
  • medál súlya: 1,3 gr
  • medál mérete: 3 x 1,5 cm
  • 925 ezüst vékony ródiumozott anker lánc: 45-42-40 cm,  lánc súlya: 1,8 – 2 gr
  • Ezektől eltérő lánc igényt email-en tudunk egyeztetni.
  • 925 finomságú ezüst medál, hivatalos magyar fémjellel ellátva.
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.

 

Leírás

☾ Hármas Istennő ☾

A Leány: az új hold. Tisztaságot, fiatalságot, alkotást, örömet, naivitást és új kezdeteket testesít meg. Lelkiség, érzékiség és kreativitás.

Az Anya: A telihold. Az anya megtestesíti a szeretetet, a termékenységet tápláló felelősséget, a türelmet, a hálát, az erőt és az öngondoskodást. A szeretet adása és fogadása.

A Vénasszony: A fogyó hold. A vénasszony testesíti meg a véget, a bölcsességet, a halált, az elfogadást és a csúcsot. Halál nélkül nincs születés.

Luna Dianával és Hekatével egy hármast alkotnak, amelyben Luna a menny istennője, Diana a földi istennő, Hekaté pedig az alvilág istennője. A Hold fázisai ezeket a formákat tükrözik. Újholdként Diana leány-istennő, mindig új és szűzies, újjászületett és vadászatra kész. Növekvő holdként, növekszik a teljességében, Ő a termékeny anya-istennő, élettel terhes. Ahogy elapad a sötétségbe, Ő lesz a bölcs boszorkány, Hekaté, aki ismeri a varázsművészeteket, és képes gyógyítani vagy átalakítani.

A Hármas istennő olyan istenség vagy istenség archetípus, amelyet számos neopagán vallási és szellemi hagyomány tisztel. Ez az egyik leghíresebb wicca szimbólum. A wicca, korunk egyik legelterjedtebb természet közeli vallása, és egyben az egyik legújabb is (1950-es évek óta van jelen), amit a régi korok vallásainak mintájára hoztak létre. Ezért nevezhetjük ezt, egy újpogány vallásnak. A Neopagan használatában a Hármas Istennőt három különböző aspektus vagy alak hármasaként tekintik egyetlen lényben. Ezt a három alakot gyakran leányként, anyaként és vénasszonyként írják le, amelyek mindegyike a női életciklus külön szakaszát és a Hold fázisát egyaránt szimbolizálja, és a szabályait az ég, a föld és az alvilág birodalmának. A hármas istennő hitvese a Szarvas Isten.

További információk

Medál+ lánc

Medál lánc nélkül, Medál ezüst lánccal 45cm, Medál ezüst lánccal 42cm, Medál ezüst lánccal 40cm

Hold forma

vízszintes medál, álló medál

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„WICCA hármas istennő hold nyaklánc” értékelése elsőként