Barion Pixel

SPIRÁL fakéreg ezüst fülbevaló

1800Ft

Egyedi tervezésű fakéreg hatású spirál szimbólum fülbevaló  • 925 ezüst 

  • fülbevaló mérete: 1,6 cm
  • nagy,  8mm-es fülbevaló hátlappal (stekerrel) az erősebb tartásért
  • 925 finomságú ezüst medál, hivatalos magyar fémjellel ellátva.
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas környezetbarát len tasakban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.

 

Leírás

A spirálban az élet folytonos körforgása, fejlődése, az újjászületés van jelen. A spirál az istenivel való összeköttetést képviseli, amely a külső egótól a belső lélekig kígyózik. A szellem evolúcióját és növekedését jelképezi. A változás és a fejlődés szimbóluma.

A spirál ábrázolása végigkísérte az emberiség történelmét. Mindenhol jelen lévő alakzat, fellelhetjük az állatvilágban, a növényeknél, de megtalálhatjuk a világegyetemben is vagy a DNS-ben! Szimbolikus értelemben vett jelentése egyszerű: optimizmus és dinamizmus. A maghoz, a spirál középpontjához nem egyenes, de biztos út vezet. Jellemzően az óramutató járásával megegyező irányba forog, így aktivizálja a pozitív energiákat (ellenkező irányban forogva negatív jelkép, amely romboló energiákat szabadít fel). A Feng Shui viszont egységként tekint a jobbra vagy balra forgó spirálra: kettejük együtt alkotják a jin-jangot. A tudást, az Aranykor ismeretét és titkait is jelképezi: középpontjába eljutva megismerhetjük a teremtést, a szakrális teremtőt. Kelta értelmezésben a föld, a víz és az ég egységét jelenti: a hármas spirál (triskele) a legősibb jelképek egyike: születés, halál és újjászületés, vagy pedig a lélek, a test és a szellem hármasa. Szoros rokonságban áll a szvasztikával, amely szintén szakrális jelentéssel bír – elsősorban Európán kívül.

 

További információk

Szín

Nyers fehér, Antikolt fekete

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„SPIRÁL fakéreg ezüst fülbevaló” értékelése elsőként