Barion Pixel

La loba unisex csont nyaklánc

5300Ft7900Ft

Egyedi tervezésű, igazi csontról formázott unisex nyakék –  antikolt 925 finomságú ezüst / 14 karátos kemény aranyozott ezüst & sárgaréz

  • vékonyabb lánc hossza: 34 cm
  • súlya: 16 gr
  • vastagabb lánc hossza: 54 cm
  • súlya: 22,6 gr
  • 925 finomságú antikolt ezüst ékszer, hivatalos magyar fémjellel ellátva.
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.

▲ GYÁRTÁS: ▼ Minden Sziszatoth ék-szert egyedileg kézzel készítek, nagy odafigyeléssel és törődéssel a budapesti műhelyemben. Törekszem a kiváló minőségre, és, hogy különlegessé tegyek minden darabot amelyek szelíd, ízléses módon tükrözik az autentikus törzsi hangulatot.

▲ GONDOZÁS: ▼ Ez a darab 925 finomságú ezüstből készült, és idővel oxidálódhat. Használd a csomagban kapott polírozó kendőt, hogy visszakapd az ékszer eredeti fényét és ragyogását. Részletes leírás az ékszerek ápolásáról itt.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal! Szépeket, Szisza

 

Leírás

La Loba, a csontasszony meséje:
Él egy öregasszony egy világ szeme elől elrejtett helyen. Mindenki tudja, hogy ez a hely létezik, de csak kevesen látták. Mint a kelet-európai tündérmesék öregasszonyai, ő is arra vár, hogy eltévedt vándorok, valami után kutatók vetődjenek a tanyájára.
Egyetlen foglalatossága a csontok gyűjtögetése. Sokan úgy tudják, hogy különösen azokat gyűjtögeti és őrizgeti, amelyeket az a veszély fenyeget, hogy elvesznek a világ számára. Barlangja teli a sivatag legkülönbözőbb teremtményeinek, csörgőkígyóknak, varjaknak csontjaival. De állítólag elsősorban a farkasokkal törődik. Hegyeken és kiszáradt folyómedrekben kúszik, mászik, átrostál mindent farkascsontok után kutatva, s amikor aztán összerakta az egész csontvázat, amikor az utolsó kis csont is a helyére kerül és ott áll előtte a gyönyörű fehér szobor, akkor leül a tűz mellé, s kigondolja, mit énekeljen. Amikor eldöntötte, a criatura fölé áll, fölé emeli karját és énekel. Akkor a farkas bordacsontjai és lábcsontjai lassan megtelnek hússal, s az állatot lassan bunda fedi be. Énekel La Loba még egy kicsit, s a teremtmény még inkább megtelik élettel; bozontos, erős farka felfelé kunkorodik. La Loba tovább énekel, s a farkas lélegezni kezd. La Loba folytatja mélyről jövő énekét, amibe a sivatag beleremeg, s a farkas kinyitja szemét, felugrik és elfut a kanyonban. Futás közben, vagy a gyorsaság miatt, vagy azért, mert útközben megmártózott egy folyóban, vagy mert egy napsugár vagy holdsugár éppen az oldalát érte, a farkas egyszerre nevető asszonnyá változik és szabadon száguld tovább a horizont felé.
Ezért tartják úgy, hogy ha az ember a sivatagban vándorol és közeleg az alkony, s kicsit talán már el is tévedt, el is fáradt, akkor szerencséje van, mert lehet, hogy megtetszik La Lobának, aki megmutat neki valamit – valamit a lélekből.”

További információk

Választék

vékonyabb láncos csont nyakék, vastagabb láncos csont nyakék

Szín

antikolt 925 finomságú ezüst, 14 karátos kemény aranyozott

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„La loba unisex csont nyaklánc” értékelése elsőként