Barion Pixel

Dead End rákolló ezüst moldavit nyaklánc

6400Ft6800Ft

Egyedi, igazi rákollóról formázott medál, nyers moldavit meteorral – antikolt 925 finomságú ezüst

A kollekció névadó darabjának ötlete egyik indiai utazásom alkalmával született. Dél Indiában, van egy lakatlan város Dhanushkodi, ami egy szigetnyúlvány, melyet egyik oldalról a Bengáli öböl, a másik oldalról pedig az Indiai óceán ölel körül. Itt a Dead End-nek is nevezett helyen gyűjtöttem ezt a rákollót, amiről formáztam ezt a medált. A város az 1964-es Rameswaram ciklon során elpusztult, és azóta is lakatlan. A hindu mitológia szerint ez az a hely, ahol Ráma hidat épített, hogy elérje Sri Lankát és megmentse feleségét, Szitát a démonkirálytól, Ravanától.

  • medál mérete: 5,3 x 1,5 cm
  • moldavit mérete: 1 x 1,5 cm
  • medál súly: 9,66gr
  • 925 finomságú antikolt ezüst medál, hivatalos magyar fémjellel ellátva.
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.

▲ GYÁRTÁS: ▼ Minden Sziszatoth ék-szert egyedileg kézzel készítek, nagy odafigyeléssel és törődéssel a budapesti műhelyemben. Törekszem a kiváló minőségre, és, hogy különlegessé tegyek minden darabot amelyek szelíd, ízléses módon tükrözik az autentikus törzsi hangulatot.

▲ GONDOZÁS: ▼ Ez a darab 925 finomságú ezüstből készült, és idővel oxidálódhat. Használd a csomagban kapott polírozó kendőt, hogy visszakapd az ékszer eredeti fényét és ragyogását. Részletes leírás az ékszerek ápolásáról itt.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal! Szépeket, Szisza

 

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , , Címkék: , , , Product ID: 10191

Leírás

Moldavit: kb. 15 millió évvel ezelőtt jött létre, egy óriásmeteorit becsapódása nyomán. A becsapódás nagy mennyiségű kőzet olvadékot repített a levegőbe, mely aztán a levegőben lehűlve 400 km-rel messzebb, a mai Moldva folyó térségében ért földet. A Világmindenség köve, ritka kő. Mivel nem termelődik újra, ezért előreláthatóan egyszer végleg megszűnik majd az utánpótlása. A moldavit a földön kívüli energiák és a földanya energiájának egyesülése. Óvatosságot igényel, mert igen erős és mélyreható kő. Már kőkori leletek is bizonyítják a moldavit amulettként való használatát. Szerencsehozó és általános mágikus, termékenységhozó és kívánságteljesítő hírnevét mindmáig megőrizte. Szellemi dimenziók páratlan megtapasztalását teszi lehetővé. Határtalan távlatokat közvetít, fejleszti a tisztánlátást, és segít megsejteni az ember szellemi valójának tényleges nagyságát. Olyan emlékeket és álomképeket idéz fel, amelyek betekintést engednek az életünk értelmébe és feladataiba. Emellett erősíti a beleérzőkészséget is. Feloldja a figyelmünket az anyagi természetű, pénzzel és a jövővel kapcsolatos aggályoktól. Spontán, nem szokványos ötleteket és megoldásokat kínál a különböző problémákra. A gyógyulási folyamatokat támogatja oly módon hogy tudatosítja betegségek okait és azok hasznát, nyereségét. — Michael Gienger – A kristálygyógyászat tankönyve

További információk

Ezüst lánc

40cm-es ródiumozott törhetetlen kígyólánc, 70cm-es ródiumozott törhetetlen kígyólánc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dead End rákolló ezüst moldavit nyaklánc” értékelése elsőként