Barion Pixel

Dead End rákolló ezüst dendrit kvarc nyaklánc

5000Ft5400Ft

Egyedi tervezésű, igazi rákollóról formázott medál, dendrit kvarccal – antikolt 925 finomságú ezüst – csak 1 db készült belőle!

A kollekció névadó darabjának ötlete egyik indiai utazásom alkalmával született. Dél Indiában, van egy lakatlan város Dhanushkodi, ami egy szigetnyúlvány, melyet egyik oldalról a Bengáli öböl, a másik oldalról pedig az Indiai óceán ölel körül. Itt a Dead End-nek is nevezett helyen gyűjtöttem ezt a rákollót, amiről formáztam ezt a medált. A város az 1964-es Rameswaram ciklon során elpusztult, és azóta is lakatlan. A hindu mitológia szerint ez az a hely, ahol Ráma hidat épített, hogy elérje Sri Lankát és megmentse feleségét, Szitát a démonkirálytól, Ravanától.

  • medál mérete: 5,3 x 1,5 cm
  • moldavit mérete: 1 x 1,5 cm
  • medál súly: 9,66gr
  • 925 finomságú antikolt ezüst medál, hivatalos magyar fémjellel ellátva.
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.

▲ GYÁRTÁS: ▼ Minden Sziszatoth ék-szert egyedileg kézzel készítek, nagy odafigyeléssel és törődéssel a budapesti műhelyemben. Törekszem a kiváló minőségre, és, hogy különlegessé tegyek minden darabot amelyek szelíd, ízléses módon tükrözik az autentikus törzsi hangulatot.

▲ GONDOZÁS: ▼ Ez a darab 925 finomságú ezüstből készült, és idővel oxidálódhat. Használd a csomagban kapott polírozó kendőt, hogy visszakapd az ékszer eredeti fényét és ragyogását. Részletes leírás az ékszerek ápolásáról itt.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal! Szépeket, Szisza

 

Leírás

A dendritikus kvarc csodálatos megnyilvánulási kő, amely növeli a gazdagság, az egészség és a spirituális ajándékok vonzásának képességét. Kiegyensúlyozó, földelő hatású, segít a földhöz kapcsolódni. Békét és bátorítást ad, hogy jelen legyünk a jelenben, és megtanít élvezni minden pillanatot.

További információk

Ezüst lánc

40cm-es ródiumozott törhetetlen kígyólánc, 70cm-es ródiumozott törhetetlen kígyólánc

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dead End rákolló ezüst dendrit kvarc nyaklánc” értékelése elsőként