Barion Pixel

Dead End rákolló 14 karátos aranyozott nyaklánc választható ásvánnyal

5000Ft5400Ft

Egyedi tervezésű, igazi rákollóról formázott medál, többféle ásvánnyal választható – 14 karátos aranyozott sárgaréz

A kollekció névadó darabjának ötlete egyik indiai utazásom alkalmával született. Dél Indiában, van egy lakatlan város Dhanushkodi, ami egy szigetnyúlvány, melyet egyik oldalról a Bengáli öböl, a másik oldalról pedig az Indiai óceán ölel körül. Itt a Dead End-nek is nevezett helyen gyűjtöttem ezt a rákollót, amiről formáztam ezt a medált. A város az 1964-es Rameswaram ciklon során elpusztult, és azóta is lakatlan. A hindu mitológia szerint ez az a hely, ahol Ráma hidat épített, hogy elérje Sri Lankát és megmentse feleségét, Szitát a démonkirálytól, Ravanától.

  • 14 karátos kemény aranyozott ékszer, ami dupla kopásálló réteget jelent.
  • medál mérete: 5,3 x 1,5 cm
  • korall fosszília mérete: 1 x 1,5 cm
  • medál súly: 8gr
  • Az ékszereket ajándékozásra alkalmas ECO díszdobozban és papírdobozban küldöm ajándék ékszertisztító kendővel.

▲ GYÁRTÁS: ▼ Minden Sziszatoth ék-szert egyedileg kézzel készítek, nagy odafigyeléssel és törődéssel a budapesti műhelyemben. Törekszem a kiváló minőségre, és, hogy különlegessé tegyek minden darabot amelyek szelíd, ízléses módon tükrözik az autentikus törzsi hangulatot.

▲ GONDOZÁS: ▼ Ez a darab kemény aranyozott sárgarézből készült. Használd a csomagban kapott polírozó kendőt, hogy visszakapd az ékszer eredeti fényét és ragyogását. Részletes leírás az ékszerek ápolásáról itt.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzám bizalommal! Szépeket, Szisza

Leírás

A korall képes csökkenteni a stresszt és a félelmeket, és harcol a bolondság, az idegesség, a félelem, a depresszió, a pánik és a rémálmok ellen. A korallt a siker és a gazdagság vonzására használják, és erősíti az előrelátást. A korall jó segítség a meditációhoz vagy a vizualizációhoz. Buddhista, keleti gyógyítók szerint a korall kitartó gyakorláshoz ad energiát, fokozza az együttérzést, aktivitást és munkakedvet.  A korallt a gyökércsakra és a szívcsakra erősítésére is használják. A föld és a víz elem egyesülésének tartják, mely hatásos védelmező.

Füstkvarcot az alpesi országokban a mai napig is a bajok és szerencsétlenség ellen védő kőnek tartják. Fokozza a terhelhetőséget, segít elviselni az erőfeszítést és a szenvedéseket, átvészelni a nehéz időket, és a munkában is megtenni amit meg kell tenni. Ellazítóan hat. Ez a klasszikus “antistressz-kő”, hosszú távon ahhoz is hozzásegít, hogy “ne hagyjuk stresszelni magunkat”, és ellenállóbbá is tesz mindenfajta stressztényezővel szemben. Fejleszti a józan, realisztikus és pragmatikus gondolkodásmódot. Fokozza a koncentrációs készséget, segít feloldani az ellentmondásokat, elválasztani egymástól az érzéseket és a gondolatokat.

MOHAACHÁT a stabilizáló kő, ami erősen kapcsolódik a természethez. Felfrissíti a lelket, és képessé tesz bennünket arra, hogy mindenben meglássuk a szépet. Hasznos segítség az időjárás változás és a környezetszennyezés kiváltotta érzékenység csökkentésében. Rendkívül előnyös mindenkinek, aki a mezőgazdaságban dolgozik, vagy bármely kapcsolatban áll a növényekkel. Az új dolgok kezdetének köve, megszabadít a blokkoktól vagy a spirituális bilincsektől. A gazdagság köve, vonza a bőséget. Növeli az önbizalmat, és erősíti a pozitív jellemvonásokat. Felszabadítja a félelmet és a mélyen gyökerező stresszt. Fejleszti a kitartást és azt a képességet, hogy soha ne adjuk fel semmit. Egyensúlyba hozza az érzelmeket, enyhíti a stresszt és csökkenti a félelemérzetet. Erősíti a bizalmat és a reményt, fokozottan optimista kő.

További információk

Ezüst lánc

40cm-es aranyozott sárgaréz kígyólánc, 80cm-es aranyozott sárgaréz kígyólánc

Ásvány

korall fosszília, füstkvarc, mohaachát

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Dead End rákolló 14 karátos aranyozott nyaklánc választható ásvánnyal” értékelése elsőként